Pillows

Za miran, udoban i spokojan san.
Vaš Magic Pillow anatomski jastuci za celo telo

View as Grid List
Sort by
Display per page

MAGIC PILLOW anatomski jastuk u obliku ''Upitnika''

Magic Pillow Jastuk ''Upitnik'' je anatomskog oblika i pruža udoban san bez obzira na kojoj strani i kako spavate. Omogućava idealnu potporu vratu i kičmi. Svrha ovog jastuka je da Vam bude udobno! Leći sa strane. Postaviti Magic Pillow jastuk duž tela.... to bi trebalo da smanji pritisak i olakša disanje. Pluća će biti slobodnija, a bolovi ili neprijatnosti bi trebalo da nestanu. Magic Pillow jastuk će svojom dužinom(1,5m) da Vam pruži potporu ispod glave, stomaka i nogu. Sastav: Magic Pillow anatomski jastuk je pravljen od 100% pamuka i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima. Navlaka jastuka je od pamuka i može se prati u veš mašini na 40°C.
1.800,00 din. 1.500,00 din.

Magic Pillow ''Regular'' u obliku Potkovice

San bez bola i ukočenosti Anatomski oblikovan jastuk za celo telo pruža odličnu podršku i opuštanje mišiča onima koji pate od bolova u vratu, leđima ili ramenima: - Doprinosi smanjenju bola u vratu i ramenima - Ublažava pritisak na telo tokom sna - Prilagođava se obliku vašeg tela - Eliminiše bolne tačke pritiska tokom sna - Jastuk je periv u veš mašini na 40 stepeni. Sastav: Magic Pillow anatomski jastuk je pravljen od 100% pamuka i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima.

3.600,00 din. 3.000,00 din.

Magic Pillow ''KONTUR'' u obliku Potkovice

Preporuka za trudnice Podrazumeva se, da redovni jastuci ne daju komfor i opuštanje za leđa ili stomak. Umesto da telo trpi, preporučujemo da se za vreme trudnoće koristi Magic Pillow Kontur anatomski jastuk za celo telo, koji pruža ugodan i komforan san. Magic Pillow anatomski jastuk ‘’Kontur’’ se oblikuje u skladu sa oblinama tela trudnice. Ergonomski dizajn jastuka je takav da smanjuje pritisak na stomak, ramena, u leđima, vratu i oko struka. Magic Pillow jastuk ima za cilj da omogući udobnost i podršku tokom spavanja. Sastav: Magic Pillow anatomski jastuk je pravljen od 100% pamuka i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima. Navlaka jastuka je od pamuka i može se prati u veš mašini na 40°C.
3.600,00 din. 3.000,00 din.

Magic Pillow ''BEBIN OBLAK'' jastuk za dojenje

Preporuka za doilje - jastuk za dojenje Većina problema kod dojenja dolazi zbog neispravnog položaja tela. Ispravan položaj mame i bebe je prvi i najvažniji uslov koji mora biti zadovoljen za uspešan podoj. ‘’Bebin oblak’’ jastuk za dojenje ima čičak trakice kojima se učvrsti položaj jastuka uz telo. Na taj način se jastuk individualno podešava svakoj mami prijanjajući potpuno uz struk, te su tako izbegnute nezgode sa pomeranjem / rastvaranjem jastuka za vreme dojenja! Kad je ‘’Bebin oblak’’ tako fiksiran, on zaista postaje mamin pomagač kod dojenja. ° daje potporu kičmi ° pruža oslonac ruci na kojoj leži bebina glavica ° podiže bebu do nivoa dojke čime je ispravan hvat bradavice osiguran, a mogućnost povrede svedena na minimum ° daje bebi idealan oslonac koji se anatomski formira po njenom telu ° mama je opuštena što pomaže boljem protoku mleka Sve što bi inače držali vaši mišići vrata, ruke, ramena i kičme sada drži ‘’Bebin oblak’’ jastuk, a na mami je samo da se opusti i uživa sa svojom bebom. Sastav: Magic Pillow ‘’Bebin oblak’’ jastuk je pravljen od 100% pamuka i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima. Navlaka jastuka je od pamuka i može se prati u veš mašini na 40°C.

3.400,00 din. 2.700,00 din.