O nama

Magic Pillow jastuke sa ljubavlju šijemo ručno u Srbiji od 2015. godine. Trudimo se da svaki jastuk bude jednakog punjenja i savršene udobnosti. Proizvodi su detaljno testirani i garantujemo za njihovu ispravnost.

Izbor pravog jastuka je odluka od koje zavisi kvalitet spavanja. Magic Pillow jastuk omogućava ispravan položaj tela pri čemu se težina tela efikasno rasporedi, a pritisak na kičmu smanji. Pritom se javlja osećaj prijatnog popuštanja pritiska i napetosti u telu.

Bilo da su samo dekorativni ili nam služe svakodnevno da podupremo glavu, vrat, leđa ili kolena, jastuci su zaista nezaobilazni!
Osnovna svrha jastuka je uvek ista – podupreti glavu, tj. područje između glave i ramena, dok je telo u ležećem položaju kako glava ne bi neprirodno visila zabačena unatrag ili na stranu.

Idealni anatomski jastuk: potpora+udobnost!!!

Na idealnom jastuku će glava utonuti ni previše ni premalo, vrat će biti opušten, a vratni deo zadržati svoj prirodni položaj, blago zakrivljen prema napred. Jastuk mora biti prilagodljiv, ne bi se trebao zbijati niti puno gužvati, a presvlaka mora biti svakoj koži prijatna.

Jednom kada prespavate na Magic Pillow jastuku, shvatite da ne postoji ništa bolje. Antialergijski materijal se prilagođava Vašem telu dovodeći ga u pravilan položaj, bez pritiska podloge na telo, omogućujući mu da se opusti, što za rezultat ima kvalitetan, miran i zdrav san.

Magic Pillow Vam garantuje neophodan kvalitet odmora i relaksacije.

Jastuk Magic Pillow je namenjen povećanju udobnosti i smanjenju zamora tela prilikom sedenja, odmaranja u ležećem i poluležećem položaju.

Jastuci Magic Pilow su punjeni antialergijskim silikonskim vlaknom, a navlaka je 100% pamuk.